Αυτό είναι το σύμφωνο Τουρκίας-Λιβύης

Το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες που ψηφίζεται σήμερα από την τουρκική Βουλή, περιήλθε σε γνώση της ελληνικής πλευράς. Ολόκληρο το κείμενο του μνημονίου στα Αγγλικά

Το Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες που ψηφίζεται σήμερα από την τουρκική Βουλή,  σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, περιήλθε σε γνώση της ελληνικής πλευράς και ήδη είναι σε γνώση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοινοποίησή του στην Ελληνική πλευρά δεν έγινε από τη Λιβύη.

Το κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης βρίσκεται ήδη στο υπουργείο Εξωτερικών και μεταφράζεται από τα τουρκικά προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς, ωστόσο η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για μια συμφωνία νομικά άκυρη.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι δήλωσε ότι η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης θα ψηφιστεί σήμερα από την τουρκική βουλή.

Μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk