Αδοξο τέλος φαίνεται πως είχε η μίνι «φιέστα» που είχε στήσει η τουρκική αντιπροσωπεία στο Λονδίνο για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του προκειμένου να τον υποδεχτούν. Κρατώντας τουρκικές σημαίες, άρχισαν να τον επευφημούν, μόλις βγήκε από το κτίριο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση της Βασίλισσας Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο, οι επευφημίες και τα χειροκροτήματα επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν.

Οπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, η παρουσία τους προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του τούρκου προέδρου. Παράλληλα, ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο.

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του τούρκου προέδρου ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

«Με … χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες η αναχώρηση-φιέστα Ερντογάν από το ξενοδοχείο του στο Λονδίνο» έγραψε σχετικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: