Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν αλλά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι το ίδιο φωτεινά για όλα τα παιδιά. Αγαπημένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε ένα μοναδικό karaoke τραγουδώντας τα «Τρίγωνα Κάλαντα»  σε ζευγάρια-έκπληξη προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των παιδιών. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Συμμετέχουν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Φουρέιρα, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Μουτσινάς, Τάκης Ζαχαράτος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, ΟρφέαςΑυγουστίδης, Κώστας Βογιατζής, Παυλίνα Βουλγαράκη και  Μαρία Μπεκατώρου.

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε:

Μπαίνοντας στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr , μπορεί κανείς να δει το video και να κάνει μια δωρεά για να συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!