• Αναζήτηση

Ένα carpool Karaoke για το «Ελίζα»

Το σωματείο ΕΛΙΖΑ προσκαλεί αγαπημένους πρωταγωνιστές σε ένα οδικό «πάρτι» για να γίνουμε όλοι μια φωνή για τα παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν αλλά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι το ίδιο φωτεινά για όλα τα παιδιά. Αγαπημένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε ένα μοναδικό karaoke τραγουδώντας τα «Τρίγωνα Κάλαντα»  σε ζευγάρια-έκπληξη προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των παιδιών. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Συμμετέχουν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Φουρέιρα, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Μουτσινάς, Τάκης Ζαχαράτος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, ΟρφέαςΑυγουστίδης, Κώστας Βογιατζής, Παυλίνα Βουλγαράκη και  Μαρία Μπεκατώρου.

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε:

Μπαίνοντας στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr , μπορεί κανείς να δει το video και να κάνει μια δωρεά για να συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!

 

 


Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk