Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπασκόνια, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στην επόμενη αγωνιστική της Euroleague, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Η ομάδα συνεχίζει να παρουσιάζει βελτίωση αγώνα με την αγώνα. Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες μας στη «διαβολοεβδομάδα» της Ευρωλίγκας, καταφέραμε να κερδίσουμε και την πολύ επικίνδυνη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ στο ντεμπούτο του κόουτς Πιτίνο.

Νομίζω πως για τρία δεκάλεπτα παίξαμε όμορφο μπάσκετ και ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους περιμένουμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ώστε να μας βοηθήσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Το σημαντικότερο όλων ήταν πως παρουσιάσαμε βελτίωση ειδικά στον αμυντικό τομέα, όπου περιορίσαμε τα ατού της αντιπάλου ομάδας.

Πριν τον σημαντικό αγώνα της Παρασκευής ταξιδεύουμε για τη Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσουμε τον μαχητικό Κολοσσό. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει ανοδική πορεία και προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία πειστική εμφάνιση.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».