Προς το τέλος της οδεύει η υπόθεση που είχε γίνει viral παγκοσμίως σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό δύο γυναικών στο Λονδίνο και μάλιστα μέσα σε λεωφορείο επειδή αρνήθηκαν να φιληθούν στο στόμα, όταν μία παρέα αγοριών τις πίεσε να το κάνουν.

Συγκεκριμένα, το νεότερο της υπόθεσης η οποία είχε απασχολήσει τα ξένα αλλά και τα ελληνικά μέσα στις αρχές Ιουνίου, είναι πως τρεις άνδρες παραδέχτηκαν πως απείλησαν το ζευγάρι να εκτελέσουν «μία ερωτική πράξη» μπροστά του ώστε να… διασκεδάσουν.

Ο λόγος για την 28χρονη αεροσυνοδό Μελάνια Γκέιμονατ και τη κοπέλα της Κρις, των οποίων η φωτογραφία με τα αίματα στο πρόσωπό έκανε τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας παγκόσμιες αντιδράσεις.

Παραδέχτηκαν τα πάντα στο δικαστήριο οι ένοχοι

Σήμερα λοιπόν, Πέμπτη (28/11/2019), οι τρεις ύποπτοι για την επίθεση, ηλικίας 15,16 και 17 ετών εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και παρ΄όλο που στο παρελθόν είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία περί παρενόχλησης, παραδέχτηκαν όλα τα αδικήματα που διέπραξαν, συμπεριλαμβανομένου της βίας, της κλοπής και της υποβολής σε σεξουαλικής πράξεις χωρίς την θέληση των θυμάτων.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι δεν μπορούν να κατονομαστούν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, παραδέχτηκαν τα αδικήματα τους,  ενώ δύο από τους εφήβους παραδέχθηκαν επίσης ότι ένιωσαν ενοχές, επειδή έκλεψαν το ζευγάρι, αποσπώντας τους τα κινητά τους τηλέφωνα και τις τραπεζικές τους κάρτες.

Η εισαγγελέας Σάιρα Καν δήλωσε στο δικαστήριο πως το περιστατικό διήρκεσε εννέα λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα, μία από τις δύο κοπέλες να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη.

«Υπάρχει στοχοποιημένη συμπεριφορά προς τις δύο καταγγέλλοντες και αυτό σχετίζεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους», ανέφερε η εισαγγελέας.

Το περιστατικό

Ήταν 30 Μαΐου, όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση σε λεωφορείο του δυτικού Λονδίνου η 28χρονη αεροσυνοδός Melania Geymonat και η κοπέλα της Chris. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Sun, ομάδα ανδρών προσέγγισε τις δύο κοπέλες τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Μαΐου και τους ζήτησε να φιληθούν «για να τις δουν».

Οι δυο κοπέλες, όπως ήταν λογικό, αρνήθηκαν. Τότε η ομάδα των άγνωστων ανδρών αναίτια άρχισαν να τις γρονθοκοπούν.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι την Chris ανάμεσά τους και να τη δέρνουν» αναφέρει η Melania Geymonat.

«Χωρίς να το σκεφθώ μπήκα ανάμεσά τους… Προσπάθησα να την τραβήξω πίσω και να την υπερασπιστώ και μετά άρχισαν να δέρνουν εμένα. Δεν ξέρω καν αν έμεινα αναίσθητη από τα χτυπήματα… Ένιωσα αίμα, αιμορραγούσα στα ρούχα μου και σε όλο το πάτωμα» διηγείται η Geymonat.

Σύμφωνα με την κοπέλα, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, με τον ένα να μιλά ισπανικά και τους άλλους να έχουν βρετανική προφορά. Οι δράστες τις λήστεψαν πριν φύγουν από το λεωφορείο.

Η 28χρονη ανάρτησε στο Facebook φωτογραφία λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην οποία αυτή και η κοπέλα της είναι καλυμμένες με αίμα και σε κατάσταση σοκ ώστε η κοινή γνώμη να συνειδητοποιήσει τα φαινόμενα κακοποίησης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, αλλά και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κάτι το σύνηθες.