Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στο παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια τα χέρια από το Λονδίνο. Το 4-2, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τους Πετεινούς προκάλεσε στεναχώρια στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους παίκτες όμως να πεισμώνουν και να δηλώνουν ότι θα δώσουν πάντα στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη βρετανική ομάδα και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Δικέφαλο του Βορρά για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε γκολ. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει σημασία αν παίξεις καλά ή άσχημα, αλλά έχει σημασία να κερδίσεις».

Για το ματς με την Τότεναμ δήλωσε: «Πράγματι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και είναι για εμάς ένα σπουδαίο μάθημα. Γιατί μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός να έχεις εξαιρετική απόδοση, να παίζεις πάρα πολύ καλά απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους, όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους διευκολύνεις. Ε

ίναι οι μικρές λεπτομέρειες, τα μικρά λάθη που κάναμε. Όμως και πάλι είναι ένα σημαντικό μάθημα, ότι όταν προηγείσαι με 2-1 απέναντι σε πολύ σημαντικές ομάδες, όπως είναι η Τότεναμ, αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μάθεις να κρατάς το αποτέλεσμα και να μην κάνεις τέτοια λάθη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: