ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρο από την πλατεία Συντάγματος λόγω της συγκέντρωσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ που αντιδρούν στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση με νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στη Βουλή πραγματοποιεί η ομοσπονδία εργαζομένων στη ΔΕΗ στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη και μέσω της Σταδίου έφτασαν μπροστά στη Βουλή επί της λεωφόρου Αμαλίας.

Λόγω της συγκέντρωσης η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την πλατεία Συντάγματος με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και η Βασ. Σοφίας.

Το νομοσχέδιο

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αντιδρά στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά την επιχείρηση υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή: Καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δημιουργεί εργαζομένους δύο ταχυτήτων και καταργεί το τιμολόγιο ρεύματος για το προσωπικό».

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, η κυβέρνηση προετοιμάζει «το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk