Σοβαρότατα προβλήματα σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Γηρυόνης που σαρώνει τη χώρα.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους πολίτες – κατοίκους της Αττικής, να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – έκκληση οι μετακινήσεις πρέπει να αποφεύγονται τόσο για λόγους προληπτικού, όσο και για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Στην Πολιτική Προστασία ο Χρυσοχοϊδης

Εν τω μεταξύ, στην Πολιτική Προστασία όπου τα επιτελικά της στελέχη με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα Νίκο Χαρδαλιά παραμένουν σε διαρκή σύσκεψη από τις πέντε χθες το απόγευμα λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης, βρίσκεταιο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός ενημερωνόταν όλη τη νύχτα για  τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το κύμα της κακοκαιρίας, ενώ μετέβη επί τόπου στην Πολιτική Προστασία όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός  Αθηνών – Κορίνθου και να εγκλωβιστούν άνθρωποι στα αυτοκίνητα.