Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, μετά το καταστροφικό πέρασμα των καιρικών φαινομένων από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, οι πολίτες δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς Ελευσίνας και Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.

Ο Υπουργός συνοδεία του γενικού γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργου Καραγιάννη επισκέφθηκαν, σήμερα, Δευτέρα, το 60ο χλμ της εθνικής οδού, όπου επέβλεψαν  τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την πιο  πρόσφατη ενημέρωση, το ρεύμα προς Πάτρα έχει δοθεί σε κυκλοφορία, ενώ η κυκλοφορία στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 60+000 έως 66+000 διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Εν συνεχεία μετέβησαν στην τοπική κοινότητα Κινέτας, όπου συνομίλησαν με κάτοικους της περιοχής, τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη  και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο.

Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των κατοικιών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία  μπορεί να ξεπερνά και τις 300.