Μεταβολή στην κορυφή κάποιας κατηγορίας δεν προέκυψε και η βασική είδηση είναι ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης μπήκε στην τοπ 5άδα των ανδρών.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία, μετακινήθηκε στο νούμερο 5 από το 7 του προηγούμενου μήνα.

Στην πρώτη 5άδα μπήκαν ακόμη η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις νεάνιδες, ο Ευστάθιος Μανωλόπουλος στους παίδες, η Δήμητρα Πετσίβα στις κορασίδες και η Γεωργία Σπανού στις παγκορασίδες. Για τον συγκεκριμένο μήνα υπολογίστηκαν αποτελέσματα από την Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία, όπως και τοπικές διασυλλογικές κατηγορίες και το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κοζάνης.

Με την είσοδο αρκετών παικτών στις υψηλότερες θέσεις είναι φυσικό να βρέθηκαν άλλοι αθλητές χαμηλότερα από αυτές. Έτσι στους άνδρες βγήκε από την κορυφαία 5άδα ο Τάσος Ρηνιώτης του Ολυμπιακού (πήγε στο 6 από το 5 του Οκτωβρίου), στις νεάνιδες η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου του ίδιου σωματείου (επίσης 6 από 5), στους παίδες ο Νικηφόρος Μύρος του Φάρου Αλεξανδρούπολης (στο 8 από 5), στις κορασίδες η Ευγενία Καραθανάση του Π.Α.Ο. Φυλής (6 από 5) και στις παγκορασίδες η Χρυσούλα Καμπουράκη του Γ.Α.Σ. Ελευσίς (στο 7 από 5).

Διαβάστε περισσότερα εδώ