Ινδία : Mετωπική σύγκρουση δύο τρένων μόνο με τραυματίες

Κάμερα ασφαλείας στην Ινδία κατέγραψε τη στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης με συνολικά οκτώ βαγόνια να εκτροχιάζονται, ωστόσο το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε ούτε ένα θύμα, παρά μόνο ελαφρά τραυματίες

Την τύχη με το μέρος τους είχαν οι επιβάτες τρένων στην Ινδία μετά τη μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε στην πόλη Ιντεραμπάντ.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης με συνολικά οκτώ βαγόνια να εκτροχιάζονται, ωστόσο το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε ούτε ένα θύμα, παρά μόνο ελαφρά τραυματίες.

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μεγαλύτερη τραγωδία αποφεύχθηκε επειδή το ένα από τα δύο τρένα δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και το δεύτερο είχε ήδη επιβραδύνει καθώς έμπαινε στον σταθμό.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο μηχανοδηγός του ενός εκ των τρένων δεν αντιλήφθηκε τη σήμανση για να μην ξεκινήσει αλλά και όταν είδε το άλλο τρένο δεν κατάφερε έγκαιρα να χρησιμοποιήσει τα φρένα.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk