Τα Φιλαράκια ξανά μαζί!

Η σκέψη εκατομμυρίων θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, γυρνούσε πάντα γύρω από την επανένωση των έξι φίλων. Και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν…

Το λαμπερό καστ της σειράς «Τα Φιλαράκια»,  η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ, εμφανίστηκαν και ξανά όλοι μαζί, στην πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Ιnstagram, που αμέσως έγινε το απόλυτο viral  στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 1, 5 εκατομμύρια likes.

«Τα Φιλαράκια» ποζάρουν όλα μαζί, για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά το τηλεοπτικό τέλος της σειράς. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Λίσα Κούντροου, τον Ματ Λε Μπλανκ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ντέιβιντ Σούμερ.

«Και τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Ιnstagram. Γεια σου Ιnstagram!» έγραψε στη λεζάντα της «ιστορικής» selfie, η Τζένιφερ Άνιστον θέλοντας να γιορτάσει με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο την πρεμιέρα της στον κόσμο του Instagram.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να την συγχαρούν, και η συνάδελφός της, Ρις Γουίδερσπουν, που έγραψε περιχαρής κάτω από την ανάρτηση:

«YASSSS!!! Welcome to Insta Jen!!!» (Ναι! Καλωσήλθες στο Ιnstagram Tζένιφερ).

Φωτογραφία από το αναπάντεχο reunion, δημοσίευσε πρόσφατα και ο τηλεοπτικός Ρος, κατά κόσμον γνωστός  Ντέιβιντ Σουίμερ, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ημέρα που βγήκαν για πρώτη φορά στον αέρα «Τα Φιλαράκια».

«Γιορτάζοντας ένα βράδυ Πέμπτης 25 χρόνια πριν. Ευχαριστούμε όλους τους φαν εκεί έξω. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», έγραψε στο μήνυμά του, στέλνοντας την αγάπη του στα υπόλοιπα μέλη της παρέας των «Friends» με τα hashtag των ονομάτων τους και των 25χρονων της σειράς #jenniferaniston #courteneycox #lisakudrow #mattleblanc #matthewperry #FRIENDS25 #STILLTHEREFORYOU’.

Η φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από την επανένωση των «Friends» έρχεται λίγες ημέρες αφότου μίλησε για το ενδεχόμενο μίας κινηματογραφικής εκδοχής της σειράς.

«Νομίζω οι παραγωγοί μας δεν θα το ήθελαν, δεν θα μας άφηναν. Κοιτάξτε δεν είναι θέμα δική μας επιθυμίας, γιατί οι φαν το θέλουν τόσο πολύ», είχε δηλώσει προς απογοήτευση όσων ήλπιζαν να ξαναδούν την παρέα, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

«Θα είχε πλάκα. Θα μπορούσαμε να το ξαναφτιάξουμε για μερικά επεισόδια, αλλά δεν πειράζει, ίσως είναι καλύτερα έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», ήταν η απάντηση που είχε δώσει η τηλεοπτική Ρέιτσελ, λίγες ημέρες πριν ανεβάσει την φωτογραφία των έξι στο Instagram, ανοίγοντας έτσι ξανά τη συζήτηση για το πόσο πιθανή είναι μία επανένωσή τους στον φακό της τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής κάμερας.

Η selfie της Μόνικα με τον Τσάντλερ

«Μαντέψτε με ποιον έφαγα σήμερα… Ι KNOW! Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη», έγραψε στη λεζάντα η Courteney Cox μιμούμενη τον τρόπο που συνήθιζε να μιλάει η ίδια ως Μόνικα.

View this post on Instagram

What DOESN’T she know? #FRIENDS25

A post shared by Friends (@friends) on

Δείτε την φωτογραφία

View this post on Instagram

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Τα σχόλια από τα άλλα… Φιλαράκια!

Κάτω από την φωτογραφία δεν παρέλειψαν φυσικά να σχολιάσουν οι Jennifer Aniston και Lisa Kudrow. «Matty! Σας αγαπώ παιδιά» ανέφερε η πρώτη ενώ η τηλεοπτική Phoebe σχολίασε: «Τυχεροί! #beautiful people».

View this post on Instagram

Monica e Chandler ❤️

A post shared by Miro Malacrida (@instacinefilos) on