• Αναζήτηση
 • Σάρον Στόουν: Έκανε ξανά τη σκηνή από το «Βασικό ένστικτο» και εντυπωσίασε

  Η Σάρον Στόουν στην απονομή των GQ Men of the Year Awards αποφάσισε να ευχαριστήσει το κοινό με μια πρωτότυπη κίνηση

  Η Σάρον Στόουν στην απονομή των GQ Men of the Year Awards αποφάσισε να ευχαριστήσει το κοινό με μια πρωτότυπη κίνηση.

  Η 61χρονη ηθοποιός ανακηρύχθηκε γυναίκα της χρονιάς και όταν ανέβηκε στη σκηνή ζήτησε μια καρέκλα.

  Όπως όλοι φαντάστηκαν η Σάρον Στόουν μίλησε στο κοινό για την σκηνή που της άλλαξε τη ζωή και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να την ακολουθήσουν.

  Η σκηνή που η Στόουν σταυρώνει και ξανασταυρώνει τα πόδια ενώ δεν φοράει εσώρουχα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών από το «Βασικό Ένστικτό» έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου και όπως είπε η ίδια της άλλαξε τη ζωή.

  «Πριν από μερικά χρόνια καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μού είπε, «Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου; Το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχο, αλλά δεν θα φανεί κάτι». Του είπα, «εννοείται». Δεν ήξερα πως εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή» αποκάλυψε η ίδια.

  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα και τόνισε στο κοινό ότι όλοι έχουμε μια στιγμή που μας αλλάζει τη ζωή, είτε το καταλαβαίνουμε εκείνη την ώρα είτε όχι.

  Η θρυλική σκηνή από την ταινία «Βασικό ένστικτο»

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk