Τους αντιπάλους του στον όμιλο του ATP Finals έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα να κληρώνεται στο ίδιο γκρουπ με τους Ράφαελ Ναδάλ, Αλεξάντερ Ζβερέφ και Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, στην οποία ο «Τσιτσιφάστ» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ!

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος θα παίξει την Δευτέρα (11/11) στις 16:00 ώρα Ελλάδας απέναντι στον Ρώσο, τον οποίο καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του! Οι δύο τενίστες έχουν κοντραριστεί πέντε φορές και ο Μεντβέντεφ έχει βγει νικητής και τις πέντε φορές.

Τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο τενίστες ήταν στην Σανγκάη, σε ένα ματς στο οποίο επικράτησε με 2-0 σετ. Την ίδια μέρα, επίσης, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα παίξει ο Ράφαελ Ναδάλ με Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά στο Λονδίνο θα ξεκινήσει την Κυριακή (10/11) με τους αγώνες του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ματέο Μπερετίνι (16:00) και του Ντομινίκ Τιμ με τον Ρότζερ Φέντερερ (22:00).