Με μία πιο άγρια και στοιχειωμένη διάθεση… πορτοκαλί κολοκύθες και μαύρα δέντρα στολίστηκε το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου. Ο Ντόναλντ Τράμπ και η Μελάνια κρατούσαν από ένα καλαθάκι και κερνούσαν γλυκά μικρούς και μεγάλους. Τα παιδάκια ήταν ντυμένα μικρά ξωτικά, δεινόσαυροι και άλλες στολές των αγαπημένων τους ηρώων, ενώ κρατούσαν και εκείνα τα δικά τους καλαθάκια.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. και η πρώτη Κυρία φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους γονείς τους. Υπήρχαν μηχανήματα που έβγαζαν ομίχλη και δημιούργησαν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ταιριαστή στο Halloween. Η Μελάνια Τράμπ, γιόρτασε το Halloween επιλέγοντας ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις τραβώντας τα βλέμματα όλων πάνω της. Αν και «έξω από τα νερά του» ο Τράμπ, προσπαθούσε να προσαρμοστεί και να κάνει πλάκα με τα παιδάκια και τις στολές τους.

Σε αντίθεση με την Μελάνια η οποία είχε μεγαλύτερη άνεση και ήταν πιο προσιτή και φιλική. Η χορωδία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έπαιξε ένα μίγμα δημοφιλών μελωδικών κομματιών, καθώς τα παιδιά και οι οικογένειές τους συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Το έθιμο με το κέρασμα γλυκών στα παιδιά είναι μια μακρά παράδοση στον Λευκό Οίκο, την οποία και ξεκίνησε ο πρόεδρος Νίξον.

Πηγή: onetv.gr