Σε ακόμα μια, την πέμπτη κατά σειρά σύλληψη για το φορτηγό της φρίκης, προχώρησαν οι αρχές στο λιμάνι του Δουβλίνου στην Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Dublin Live, ο συλληφθέντας πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20 με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από ένα πλοίο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Η πέμπτη αυτή σύλληψη έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού 38 ετών, καθώς και ενός ακόμη άνδρα 48 ετών την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που συνελήφθη για την υπόθεση ήταν ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού της φρίκης, ο οποίος κρατείται ακόμα από τις αρχές.

Ποιοι είναι οι συλληφθέντες

Όσον αφορά στους συλληφθέντες, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, οι συλληφθέντες είναι οι Τζοάνα και Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, πριν τη σύλληψη του, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία.

Αναφορικά με τον 4ο συλληφθέντα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και εκείνος είναι ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

Πρώτος συλληφθείς ο οδηγός

Η πρώτη σύλληψη έγινε την Τετάρτη, όταν έπεσε στα χέρια των αρχών ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στη σελίδα του στα social media ο 25χρονος αυτοπροσδιορίζεται ως οδηγός φορτηγού, ενώ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του μέσα σε φορτηγά και δίπλα σε οχήματα μεταφοράς.

Μάλιστα, στο προφίλ του εντοπίζεται και μια εικόνα όπου φαίνεται να βρίσκεται μέσα στο φορτηγό της φρίκης στο Έσσεξ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων στοιχείων που οδηγούν στο εν λόγω συμπέρασμα, εντοπίζεται και το αυτοκόλλητο «The Ultimate Dream» στο παρμπρίζ.