• Αναζήτηση
 • Πομπέο : Νωρίς για να κριθεί η εκεχειρία στη βόρεια Συρία

  Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως «έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος» στο ζήτημα της Συρίας, μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Τουρκίας.

  Την εκτίμηση ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να κρίνει κανείς την επιτυχία της εκεχειρίας στη βόρεια Συρία, έκανε ο Μάικ Πομπέο.

  Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπογράμμισε πως δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, καθώς απομένουν λίγες ώρες πριν από την εκπνοή της εκεχειρίας.

  «Έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος» διαβεβαίωσε ο αμερικανός ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην Ουάσιγκτον, προσθέτοντας, εντούτοις, ότι η επιτυχία της συμφωνίας «δεν έχει ακόμη πλήρως καθοριστεί».

  «Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε μια καλύτερη κατάσταση» συμπλήρωσε ο ίδιος, την ώρα που οι αμερικανικές δυνάμεις συνεχίζουν την απόσυρσή τους από το βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας.

  «Είναι μια περίπλοκη ιστορία, αυτό είναι βέβαιο» σημείωσε ο Μάικ Πομπέο.

  «Ο πρόεδρος χρησιμοποίησε την οικονομική δύναμη της Αμερικής για να αποφύγει μια ένοπλη σύρραξη με έναν σύμμαχο του ΝΑΤΟ» είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, αναφερόμενος στις οικονομικές κυρώσεις με τις οποίες προειδοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk