Σε νεανική επιπολαιότητα απέδωσε ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να χαιρετά ναζιστικά, επικαλούμενος ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε και τον τίτλο του υπαρχηγού που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας και αυτός με τη σειρά του ότι πρόκειται πολιτική δίωξη από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε για το υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας ότι πρόκειται για «κείμενα της νιότης».

Οι διάλογοι

Κατηγορούμενος: Είναι προσωπικές φωτογραφίες πριν από 40 χρόνια, είναι προσωπικά δεδομένα, Δυστυχώς δεν τις είχα διαγράψει…

Πρόεδρος: Υπάρχουν και φωτογραφίες από το 2009 όπου είστε στον τάφο του Μουσολίνι…

Κατηγορούμενος: Τον χαιρετισμό αυτό τον αποδίδω στον Ιω. Μεταξά. Είμαι περήφανος που είμαι απόγονος πολεμιστή του Ελληνοαλβανικού μετώπου.

Εισαγγελέας: Υπάρχει φωτογραφία που απεικονίζεται με το γιο σας, μικρό παιδί..

Κατηγορούμενος: Είναι  προσωπικό μου δεδομένο. Πλάκα κάναμε….

Η δολοφονία Φύσσα

Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταδίκασε το γεγονός προσθέτοντας ότι είναι κατά της βίας.

«Και ως άνθρωπος και ως πιστός πιστεύω ότι η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής είναι κορυφαίο ποινικό αδίκημα αλλά και κορυφαίο αμάρτημα», δηλώνοντας ότι τα εμπλεκόμενα άτομα δεν τα γνώριζε και δεν τα γνωρίζει.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής απέδωσε τη δίωξη σε βάρος του σε πολιτικά κίνητρα.

«Η δίωξις είναι πολιτική. Σε όλη την ενεργό συμμετοχή μου, όχι μόνο ως βουλευτής, αλλά και ως στέλεχος του κόμματος, ουδέποτε δέχθηκα παρότρυνση, εντολή, σύσταση από οποιονδήποτε συμπεριλαμβανομένου του Νικ. Μιχαλολιάκου, να προβώ σε έκνομη ενέργεια, πολύ περισσότερο να παροτρύνω ή να δώσω κατεύθυνση για κάτι ανάλογο. Δηλώνω ξεκάθαρα πως πολλά έτη τώρα είμαι εναντίον των παράνομων πράξεων και συμπεριφορών» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Τώρα αν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τα υπόχρεα ΜΜΕ, το πολιτικό σύστημα δηλαδή, κρίνει παράνομο τον πολιτικό λόγο που και εγώ εξέφερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, πιστεύω όχι ότι είναι αστοχία, αλλά ανέντιμο» υποστήριξε απολογούμενος ο κατηγορούμενος.