Με αφορμή την παράσταση «Τραγούδια της αγάπης και του έρωτα» που θα δώσει στο ιστορικό ξενοδοχείο Μπάγκειον την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στην Ομόνοια, η διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, μιλά στην εκπομπή One Direct Weekend.

«Το κτίριο έχει μεγάλη σημασία. Είναι χώρος που μία σοπράνο δεν πλησιάζει εύκολα. Ένα ξενοδοχείο που έζησε μεγάλες δόξες. Ήθελα να δώσω ένα δικό μου μήνυμα το ότι δεν μπορούμε να εγκαταλείπουμε απίστευτα κτίρια. Και το δεύτερο, ότι ήθελα να τραγουδήσω σε έναν εναλλακτικό χώρο» σημειώνει η κ. Θεοδωρίδου.

« ’’Τα τραγούδια της αγάπης και του έρωτα’’ αν και όλοι μιλάμε για αυτά, λείπουν από τη ζωή μας» προσθέτει σχετικά. Ακόμα, αναφέρεται στον συνεργάτη της με τα καλύτερα λόγια.

«Μεγάλη χαρά να έχεις εξαίρετους συνεργάτες. Και να χαίρεσαι όταν το δουλεύετε. Ο Μιχάλης Σουρβινός είναι εξαίρετος κιθαρίστας. Συνεργαζόμαστε δέκα χρόνια» λέει. Επιπλέον, τονίζει ότι θα στηρίξει την πρωτοβουλία για τον μικρό Παναγιωτάκη και θα τραγουδήσει στον Βύρωνα.

«Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε αυτά τα θέματα. Και όντας μαμά, είμαι ακόμα περισσότερο ευαισθητοποιημένη» σημειώνει. Σχετικά με τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια, γνωστοποιεί πως προσεχώς θα ταξιδέψει στο Βερολίνο και στη συνέχεια στην Κύπρο, όπου για πρώτη φορά θα παρουσιάσει κάποια τραγούδια μεσαιωνικά.

Πηγή: onetv.gr