Η άγνωστη συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόνσον

Πότε, που και πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον

Επειδή ένας από τους πρωταγωνιστές της συνόδου κορυφής, λόγω της συμφωνίας για το Brexit, ήταν ο Μπόρις Τζόνσον (το πλήρες όνομά του είναι Αλεξάντερ Μπόρις ντε Φέφελ Τζόνσον), σας έχω αρκετό παρασκήνιο για τον ιδιόρρυθμο βρετανό πρωθυπουργό, αναφέρει ο Βηματοδότης της έντυπης έκδοσης του Βήματος της Κυριακής.

Πρώτα απ’ όλα εκεί στις Βρυξέλλες, στους διαδρόμους του κτιρίου όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε στο παρελθόν μια μυστική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπόρις Τζόνσον. Η συνάντηση αυτή έγινε γνωστή στη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ με τον κ. Μητσοτάκη. Προτού σας αποκαλύψω πώς ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Τζόνσον, σας ενημερώνω πρώτον ότι ο Πρωθυπουργός έδειξε και δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις του Βrexit (και πώς επηρεάζουν τη χώρα μας) και δεύτερον ότι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Ιρλανδίας γνωρίζονται εδώ και χρόνια.

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόνσον έγινε στην Τήνο. Ο κ. Μητσοτάκης έμαθε ότι ο κ. Τζόνσον βρισκόταν για διακοπές στην Τήνο και τον προσκάλεσε στο σπίτι του. Ο Βρετανός ανταποκρίθηκε ευχαρίστως στην πρόσκληση, πήγε στην οικία Μητσοτάκη στο νησί, έγινε μια συζήτηση για όλα τα θέματα, ήπιε και μερικές μπίρες και απήλθε αργά το βράδυ. Για να μη σας κρατώ σε αγωνία, σας πληροφορώ ότι η συνάντηση αυτή έγινε πριν από χρόνια. Ούτε ο Μητσοτάκης ήταν τότε πρωθυπουργός, ούτε βεβαίως ήταν και ο Τζόνσον!

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk