Ολυμπιακός : Οι επιλογές Μαρτίνς για τον ΟΦΗ

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του με τέτοιον τρόπο, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι, κάθε στιγμή, σε κάθε παιχνίδι, κάθε περίσταση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε σε κάθε τόνο, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι στο μυαλό του είναι το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του τίτλου είναι πάνω από όλα.

Εντούτοις, είναι σαφές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του με τέτοιον τρόπο, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι, κάθε στιγμή, σε κάθε παιχνίδι, κάθε περίσταση.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του και οι… παίκτες εσωτερικού ετοιμάζονται να αρπάξουν τη δική τους ευκαιρία. Κόντρα στον ΟΦΗ.

Έναν αντίπαλο που αποτελεί την ευχάριστη νότα του πρωταθλήματος, όχι μόνο επειδή βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά διότι παίζει ένα ποδόσφαιρο που σε έλκει και που κάνει το κοινό να χαίρεται να το παρακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk