• Αναζήτηση
 • Μαρτίνς: Δυσκολευτήκαμε, αλλά ήμασταν καλύτεροι

  Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη μαχητικότητα του ΟΦΗ, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη.

  Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΟΦΗ και με δύο γκολ από τον εξαιρετικό Σουντανί πήρε τη νίκη με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

  Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η κρητική ομάδα δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

  «Για το παιχνίδι με την Μπάγερν σίγουρα δεν θα είναι ο Βαλμπουενά. Όταν προέκυψε ο τραυματισμός του έπρεπε πολύ γρήγορα να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε πολύ και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

  Στο πρώτο μέρος υπήρχαν στιγμές που ήμασταν καλύτεροι και άλλες που ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη αξία και θα δυσκολέψει πολλές ομάδες».

  Για το 4-4-2 που έπαιξε ο Ολυμπιακός: «Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική και έχει πολλούς παίκτες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποιο σύστημα και αν παίζουμε. Το 4-4-2 δεν είναι καινούριο. Το δουλεύουμε καιρό και το έχουμε παίξει και με τον Βαλμπουενά. Σήμερα, απλά το δοκιμάσαμε με έναν άλλον ποδοσφαιριστή, που του έδωσε άλλη όψη».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk