• Αναζήτηση
 • Γ. Μαντέλας στο One Channel: Αντίποινα σε όσες ευρωπαϊκές χώρες δε δέχονται πρόσφυγες

  Τις εξελίξεις στην Ευρώπη μετά τη συμφωνία ΕΕ – Μεγάλης Βρετανίας για την ολοκλήρωση του Brexit αλλά και το προσφυγικό, σχολιάζει ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του One Channel

  Τις εξελίξεις στην Ευρώπη μετά τη συμφωνία ΕΕ – Μεγάλης Βρετανίας για την ολοκλήρωση του Brexit αλλά και το προσφυγικό, σχολιάζει ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του One Channel.

  «Θα συνεδριάσει το βρετανικό κοινοβούλιο το προσεχές Σάββατο, σπάνια συνεδριάζει Σάββατο, για το αν θα δώσει το πράσινο φως στον Τζόνσον για να ολοκληρώσει το Brexit. Θα είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα παρακολουθούμε» σημειώνει σχετικά με το θέμα.

  Για το προσφυγικό σημείωσε την ανάγκη η ΕΕ να λάβει μέτρα όπως «αντίποινα για τις χώρες που δεν θα δεχθούν πρόσφυγες» και ανέφερε πως «πάμε για κατάργηση του Σένγκεν για τις χώρες που δεν θα δεχθούν πρόσφυγες.

  Αν καταργηθεί συνολικά η συνθήκη, θα χρειαστεί και μια νέα συνθήκη τύπου Δουβλίνου». Σχετικά με την Τουρκία, ανέφερε πως «η Τουρκία αξιοποιεί την αμηχανία της ΕΕ για το θέμα της εισβολής στη Συρία αλλά και το προσφυγικό».

  «Ο Ερντογάν είναι εκτός ελέγχου. Εκμεταλλεύεται τη σύγχυση που επικρατεί στην Ουάσιγκτον» συμπληρώνει.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk