• Αναζήτηση
 • UEFA: Ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για Βουλγαρία και Τουρκία

  Το ρατσιστικό-ναζιστικό παραλήρημα των Βούλγαρων οπαδών στο ματς με την Αγγλία και ο στρατιωτικός χαιρετισμός των Τούρκων διεθνών κόντρα στην Γαλλία μπήκαν στο «μικροσπόπιο» της UEFA.

  Η Δευτέρα ήταν μια δύσκολη μέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αφού γεγονότα που συνέβησαν σε δύο γήπεδα, στιγμάτισαν τις αναμετρήσεις.

  Τα ρατσιστικά συνθήματα των Βούλγαρων οπαδών κατά Άγγλων ποδοσφαιριστών και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί αργότερα, σε συνδυασμό με τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων ποδοσφαιριστών στο ματς με την Γαλλία αμαύρωσαν τη χθεσινή μέρα.

  Έτσι, όπως έγινε γνωστό από την UEFA ξεκινάει έρευνα για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των παικτών της Τουρκίας στα παιχνίδια με Αλβανία και Γαλλία. Απομένει να δούμε αν θα επιβληθούν ποινές και ποιες θα είναι αυτές αν η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφασίσει να τιμωρήσει Τούρκους και Βούλγαρους.

  Αυτοί που όπως φαίνεται δεν γλιτώνουν την τιμωρία είναι οι Βούλγαροι, για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του «Βασιλέφσκι».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk