Ντοκιμαντέρ

«We will meet again»

ΟΝΕ, 09.00

Σειρά ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί την επανένωση ανθρώπων των οποίων οι ζωές διασταυρώθηκαν κατά τη διάρκεια ιστορικών γεγονότων δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς.

Ελληνική σειρά

«Σπίτι είναι…»

Alpha, 21.00

Επιτέλους έφτασε ένα Σαββατοκύριακο όπου ο Σωτήρης δεν έχει ούτε υπηρεσία, ούτε πρέπει να κρατήσει την Αρσινόη και η Ράνια αφήνει το γραφείο για να περάσουν χρόνο μαζί. Τα δεδομένα όμως γρήγορα αλλάζουν και οι υποχρεώσεις του Σωτήρη έρχονται και του χτυπάνε και το τηλέφωνο και την πόρτα… Ο Αλκίνοος αποφασίζει ότι δεν θα ακολουθήσει τη μητέρα του, την αδερφή του και τον Νικήτα στην Αίγινα και στο σπίτι δεν μπορεί να μείνει γιατί κάνουν εργασίες. Το ρομαντικό διήμερο της Ράνιας και του Σωτήρη αναβάλλεται επ’ αόριστον και τη θέση του παίρνει η γνωριμία της Ράνιας με τον Αλκίνοο.

Ξένες ταινίες

«Επικίνδυνη αποστολή» (Mission impossible)

ΣΚΑΙ, 23.00

Ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) είναι ένας ικανότατος κατάσκοπος που κατηγορείται άδικα για το θάνατο των µελών της οµάδας του στην προηγούμενη αποστολή τους. Ο µόνος τρόπος για να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, είναι να δράσει µόνος. Ο Ίθαν θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και όλα τα μέσα που διαθέτει και θα βρεθεί μπροστά σε µία σοκαριστική αλήθεια. (ΗΠΑ, 1996, 110’)

«Η γυναίκα με τα μαύρα» (Woman in black)

OPEN, 03.15

Σε ένα παλιό αρχοντικό του βρετανικού υπαίθρου, στοιχειωμένο από μια μυστηριώδη γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα, ένας δικηγόρος (Ντάνιελ Ράντκλιφ) θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σκοτάδι της ίδιας της ψυχής του. Διόλου τυχαία η ταινία του Τζέιμς Γουότκινς θυμίζει ταινία τρόμου της παλιάς σχολής γιατί είναι προϊόν της αναστημένης εταιρίας Hammer που έχει γράψει τεράστιο κεφάλαιο στο είδος του κινηματογραφικού τρόμου στις δεκαετίας του 1950 και του 1960, προτού τελικά παρακμάσει. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Σούζαν Χιλ.μεταφέρθηκε με επιτυχία και στο θέατρο. (Αγγλία/ Γαλλία, 2005, 97’)