Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα.

Η κ. Βούλτεψη επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για μια σειρά ζητήματα ενώ σχολίασε και την ταινία του Κώστα Γαβρά για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν άλλο ένα κατασκεύασμα προπαγάνδας. Επειδή θέλει να ξεχαστούν όσα έκανε, υιοθετεί τη στάση της μικρής Ελένης που κάθεται και κλαίει. Δεν ήμασταν έτοιμοι, τώρα μάθαμε λέει ο κ. Βούτσης. Κλαίνε για να τους λυπηθεί ο κόσμος. Παίζουν θέατρο για τις επόμενες εκλογές σε τέσσερα χρόνια. Ο κ. Βούτσης είπε τη μισή αλήθεια ότι δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν. Η ολόκληρη αλήθεια είναι ότι η αριστερά δεν θα είναι ποτέ έτοιμη να κυβερνήσει. Γιατί με οποιονδήποτε μανδύα, σε οποιοδήποτε καθεστώς, δεν ενδιαφέρεται να κυβερνήσει. Γιατί διακυβέρνηση σημαίνει ότι δουλεύεις για το καλό ενός λαού, μιας χώρας. Αυτούς τους νοιάζει πώς θα διατηρήσουν την εξουσία» σημείωσε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόσφατο αφήγημα των στελεχών του πως «δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε το 2015».

Για τη ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο» ήταν καυστική. «Δε χάνω χρόνο να δω τη ταινία του Βαρουφάκη» σχολίασε και αναφέρθηκε στον πατέρα της.

«Πάτησαν όλοι στη δουλειά του πατέρα μου. Ήταν ο δημιουργός του αστυνομικού πολιτικού ρεπορτάζ. Ήταν αυτός που έστειλε για λίγο στη φυλακή τους υπεύθυνους της δολοφονίας Λαμπράκη. Μετά ήρθε η δικτατορία και τους αποκατέστησε όλους αυτούς. Κάποιοι πάτησαν σε αυτή τη δουλειά και έκαναν μπίζνες. Μετά από αυτό του άρεσε και πήγε και έκανε ταινίες στη Λατινική Αμερική ο κ. Γαβράς. Αν ψάχνεις ιδέες για ταινίες, ας πάει στη Βενεζουέλα για το επόμενο αστυνομικοπολιτικό θρίλερ του. Γιατί έπρεπε να κάνει ταινία τον Βαρουφάκη; Εκεί έχει υλικό» επεσήμανε αφήνοντας αιχμές για τον κ. Γαβρά.

«Το 2013 φτιάξαμε ένα ταμείο για τις επόμενες γενιές. Εκεί θα έμπαιναν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακές. Όχι μόνο δε ψήφισαν για το ταμείο, αλλά έβαλαν τους υδρογονάνθρακες στο υπερταμείο» είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για το προσφυγικό.

«Η Ελλάδα πάντα δεχόταν ροές ανάλογα με τις διεθνείς συνθήκες που επικρατούσαν. Στη Συρία ο πόλεμος ξεκίνησε το 2011. Το 2013 γινόταν κάτι αντίστοιχο με τώρα. Εμείς ελέγξαμε την κατάσταση. Είχαμε περιορίσει τις ροές. Δεν αφήσαμε την χώρα να γίνει μπάτε σκύλοι άλλεστε. Τα υπόλοιπα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψέματα» σημείωσε σχετικά.

«Το 40% είναι Αφγανοί και το 20% είναι Σύριοι όσων είναι στα νησιά. Δεν αντέχει η χώρα ένα εκατομμύριο μετανάστες» υποστήριξε και πρόσθεσε πως «δείτε τις ιστοσελίδες τουρκικών εφημερίδων μετά τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2015. Έγραφαν ότι τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση, ο Τσίπρας είναι με πιο ήπιες θέσεις. Έκαναν προσκλητήρια επί ΣΥΡΙΖΑ. Έλεγαν ανοίξαμε και σας περιμένουμε» συμπλήρωσε.

«Είδαν το μεταναστευτικό σα μπίζνα, για να παίρνουν λέφτα από την ΕΕ και να κάνουν απευθείας χρηματοδοτήσεις, χωρίς να μπορεί να τους πει κανείς τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση Novartis και τις διαρροές από τη ΝΔ στη ψηφοφορία, σχολίασε πως «είναι μυστική ψηφοφορία, δεν μπορώ να ξέρω. Ο κάθε βουλευτής ψηφίζει με κάποιο κριτήριο. Δεν είχαν και οι έξι το ίδιο κριτήριο. Δεν ομαδοποιείται το πράγμα. Ψήφισαν από διαφορετικά… ‘’ελατήρια’’».

«Στην υπόθεση Novartis μπήκε το κάρο μπροστά από το άλογο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άγγιξε ποτέ το ιατρικό σκάνδαλο της υπόθεσης. Και δεν εξέτασαν τη λίστα Νικολούδη, γιατί κάποιοι από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα πρέπει να είναι φίλοι τους» κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Πηγή: onetv.gr