Σε μία αξιέπαινη κίνηση προέβη ο Κολοσσός, με τους νησιώτες να ανακοινώνουν ότι μέρος των εσόδων από το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με το Λαύριο (14/10), θα δοθεί στην οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ο μικρούλης (μόλις 18 μηνών), πάσχει  από νωτιαία μυϊκή ατροφία και η οικογένειά του χρειάζεται τα χρήματα, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, για τη θεραπεία του.

Το ματς των Ροδιτών σε δύο μέρες, λοιπόν, εναντίον του Λαυρίου, θα πρέπει να δώσει επιπλέον κίνητρο στον κόσμο, για να γεμίσει το κλειστό της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Κολοσσός H Hotels KAE ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με το Λαύριο Megabolt έχει ξεκινήσει.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 17:00

Τιμές εισιτηρίων:

Basic – Premium: 5 ΕΥΡΏ

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Επίσης, μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο γήπεδο, είναι η επίδειξη εισιτηρίου, εισιτηρίου διαρκείας και της ειδικής διαπίστευσης της ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE. Η είσοδος θα απαγορεύεται αυστηρά με την επίδειξη κάθε άλλου είδους κάρτας ελευθέρας εισόδου.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Tην ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 14/10), από τις 13:00, στα Εκδοτήρια του γηπέδου.

– Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Για τον αγώνα του Κυπέλλου με το Λαύριο Megabolt η αναχώρηση θα γίνει από τη στάση του ΚΤΕΛ στο Σαν Φραγκίσκο στις 16:15 (θα σταματήσει και στη στάση του ΚΤΕΛ στο Ροδίνι) και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.

*Μέρος των εσόδων θα πάνε στον Παναγιώτη Ραφαήλ που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, για τη θεραπεία του».