• Αναζήτηση
 • Οι Έλληνες λένε «όχι» στα πλαστικά καλαμάκια

  Η συνήθεια δεκαετιών να πίνουν οι Έλληνες τον καφέ και τα αναψυκτικά τους με πλαστικά καλαμάκια αναμένεται να αλλάξει ως ένα βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

  Τελειώνουν τα αμέσως επόμενα χρόνια τα πλαστικά μιας χρήσης και στη χώρα μας. Η συνήθεια δεκαετιών να πίνουν οι Έλληνες τον καφέ και τα αναψυκτικά τους με πλαστικά καλαμάκια αναμένεται να αλλάξει ως ένα βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

  Ήδη ορισμένες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται, να επιδεικνύουν περιβαλλοντική ευαισθησία με έξυπνες εναλλακτικές, χρησιμοποιώντας χάρτινες βιοδιασπώμενες συσκευασίες οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

  Η αρχή έγινε με τα καλαμάκια και φαίνεται να έχει βρει υποστηρικτές. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής συνήθειας πολλές είναι οι επιχειρήσεις που έχουν δεσμευτεί για κατάργηση του πλαστικού μία συνήθεια που έχει υιοθετηθεί αρκετά χρόνια τώρα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk