Όλες τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών θα δείχνει από εδώ και στο εξής το κανάλι της Βουλής.

Η αλλαγή αυτή αφορά τις ομιλίες που θα γίνονται εντός του κοινοβουλίου οι οποίες όμως δεν αφορούν νομοθετικό έργο η κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από την σημερινή διάσκεψη των προέδρων και συγκεκριμένα μετά από πρόταση του Κώστα Τασούλα.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν όλες οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες ή άλλες εκδηλώσεις που θα έχουν εντός του κοινοβουλίου θα καλύπτονται μόνο από το κανάλι της Βουλής και αυτό θα δίνει εικόνα στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

Να μπει το κανάλι της Βουλής στα σπίτια του κόσμου

Ακόμα, ο κ. Τασουλας ανέφερε πως υπάρχει η σκέψη από το κανάλι της Βουλής να μεταδίδονται και οι σημαντικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που γίνονται εκτός κοινοβουλίου σε μια προσπάθεια το κανάλι της Βουλής να μπει σε περισσότερα σπίτια και να γίνει περισσότερο γνωστό.

«Θα μεταδίδουμε τις πιο σημαντικές τους ομιλίες. Για να βάλουμε το κανάλι της Βουλής περισσότερο στα σπίτια του κόσμου. Η ΕΡΤ θα κάνει την λήψη αλλά η οθόνη θα είναι δική μας μια και εμείς δεν έχουμε την τεχνική δυνατότητα.

Αυτό θα είναι και προς όφελος της ΕΡΤ και προς όφελος του καναλιού της Βουλής, θα μας μάθει περισσότερος κόσμος και θα βάλει το κανάλι της Βουλής στα σπίτια του».