• Αναζήτηση
 • Σαμαράς: Κατανοώ το παραλήρημά Παπαγγελόπουλου

  «Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκε» σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis

  «Για το παραλήρημά του έχει την πλήρη κατανόησή μου…» σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

  «Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκε» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

  Δριμύ κατηγορώ Παπαγγελόπουλου

  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος επιχείρησε να διακηρύξει την αθωώτητά του, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ στους δύο ανώτατους εισαγγελείς που τον κατηγορούν για πιέσεις αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

  Ο πρώην υπουργός έβαλε στο στόχαστρό του τόσο την Ελένη Ράικου όσο και τον Ιωάννη Αγγελή, σε μια προσπάθεια να αποδομήσει τις ένορκες καταθέσεις τους στον Άρειο Πάγο, ενώ ισχυρίστηκε ότι η δίωξή του είναι πολιτική για να «τσαλακωθεί και ο Αλέξης Τσίπρας».

  Ωστόσο, η Ολομέλεια ενέκρινε με 173 ψήφους «υπέρ» και 83 «κατά» την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk