Στη διαδικασία της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμίνης.

«Δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία» ανέφερε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν» σημείωσε, προσθέτοντας πως:

«Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας».

Οι επίδοξοι γαλάζιοι Μυνχάουζεν

Παράλληλα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής εστίασε στις σχέσεις που είχε ως δικαστικός λειτουργός ο κ. Παπαγγελόπουλος με τη Νέα Δημοκρατία.

«Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη» είπε και πρόσθεσε:

«Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo».

«Δυστυχώς εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν στην υπόθεση Novartis» κατέληξε ο Γιώργος Καμίνης.

Η «κόντρα» για το χειροκρότημα

Τέλος, ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου, υπονοώντας ότι οι όποιες διαρροές προέρχονταν από τους βουλευτές της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προχώρησε σε αυτή τη διατύπωση μετά το σάλο που προκλήθηκε από την εικόνα του ίδιου να χειροκροτά τον κ. Παπαγγελόπουλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.