Σουβλάκια και κατεψυγμένο κρέας με γέμιση ….  οκτώ συσκευασίες χασίς βάρους άνω των 200 γραμμαρίων  επιχειρήθηκε να εισαχθούν, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»,  το μεσημέρι της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα της προβληματικής κατάστασης που επικρατεί στο σωφρονιστικό κατάστημα – παρά  τις συντονισμένες προσπάθειες της ΕΛΑΣ – όπου υπάρχει εισαγωγή φαγητού αλλα και κατεψυγμένου κρέατος που ψήνεται  σε κουζίνες και ψησταριές που έχουν παρατύπως ορισμένοι κρατούμενοι.
Μεταφορέας του φαγητού με τα ναρκωτικά ήταν η μητέρα ενός νεαρού κρατουμένου. Η γυναίκα υποστήριξε ότι «δεν γνώριζε το περιεχόμενο των τροφίμων, τα οποία  της  τα παρέδωσε κάποιος αλλοδαπός λίγο πριν μεταβεί στην φυλακή».
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες τα ναρκωτικά δεν εντοπίσθηκαν από τις συσκευές ελέγχου της φυλακής – οι περισσότερες υπολειτουργούν –  αλλά στη διάρκεια έρευνας από εξωτερικό φύλακα.
Αρχικά φέρεται να εντοπίσθηκαν τα ναρκωτικά στα σουβλάκια και ακολούθως έγινε …ταχεία απόψυξη στο κρέας όπου βρέθηκε  το υπόλοιπο χασίς.