Για το «αγκάθι» της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλο από το προσφυγικό, καθώς και για το θέμα της Novartis, μίλησαν μέσα από την εκπομπή One Line ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας.

«Είναι ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Χρυσομάλλης και συμπλήρωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σύνθημα στους πρόσφυγες ότι εδώ θα έχουν εύκολη πρόσβαση».

«Δεν είναι τυχαίο ότι μας κλείσανε τα σύνορα οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες» συμπλήρωσε. «Το βασικό είναι να στείλουμε παντού ένα μήνυμα, ότι δεν υπάρχει λόγος να έρχονται στην Ελλάδα, αφού σε 100 μέρες θα είναι πάλι στη χώρα τους. Δεν μιλάμε για τους πρόσφυγες, αλλά για τους μετανάστες» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Πάνας είπε πως «το προσφυγικό σαν ζήτημα ήρθε στην πολιτική ατζέντα επειδή υπήρξαν νεκροί. Αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε στη γωνία».

«Είναι το πρώτο μεγάλο crash test της κυβέρνησης» κατέστησε σαφές και συνέχισε πως «για πρώτη φορά η κυβέρνηση, μετά τον μήνα του μέλιτος, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα».

Πηγή: onetv.gr