Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο stand up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, όπου μίλησε για τη δουλειά του, τις παραστάσεις του, αλλά και την οικογένειά του και την παιδική του ηλικία.

Όντας «μεσήλιξ», όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του, μίλησε για τα γηρατειά της γενιάς του λέγοντας πως «θα’ χουν πλάκα, γιατί θα έχουμε παππούδες με τατουάζ και πίρσινγκ», ενώ σχολίασε και την επίδραση της τεχνολογίας στις νέες γενιές.

Στη συνέχεια μίλησε για την επόμενή παράστασή του, την περιοδεία του έργου «Τέσσερις πόλεις» σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Alister Barry, αλλά και για την προηγούμενη παράστασή του υπό τον τίτλο «Σχεδόν 40». Εξέφρασε την άποψη πως «η κωμωδία έχει το καλό πως δε βασίζεται στην εντοπιότητα ή την τρέχουσα επικαιρότητα, μιλάει για πιο προσωπικά θέματα, οπότε γίνεται κατανοητή και αποδεκτή παγκοσμίως».

Μίλησε για την έννοια του αστείου και με ποιον τρόπο αυτό γίνεται κατανοητό, αλλά και για τα είδη του stand up comedy και του κωμικού. «Κάποια στιγμή βρίσκεις τι κωμικός είσαι, ποια είναι τα αγαπημένα σου θέματα και πώς θες να μιλήσεις», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «η κωμωδία είναι ένας ζωντανός οργανισμός». Με αφορμή απόσπασμα από παράστασή του που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο κ. Χατζηπαύλου παραδέχτηκε πως δεν είναι πολύ ακραίος στις τοποθετήσεις του όταν βρίσκεται στη σκηνή και πως ό,τι κάνει το κάνει με αγάπη, επομένως δεν ασχολείται με θέματα πολιτικής ορθότητας.

Μίλησε ακόμα για την παιδική του ηλικία, αλλά και για την οικογένειά του, ενώ παραδέχτηκε πως η καλύτερη ηλικία γι’ αυτό ήταν τα 30 και η στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του, όπου υπέστη αρκετές αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά του όσο και στις κοινωνικές του συναναστροφές.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα δούλευε στην τηλεόραση, απάντησε διπλωματικά υποστηρίζοντας πως αφενός θα το έκανε γιατί «είναι κάτι ενδιαφέρον» και αφετέρου γιατί «είναι πολύ μεγαλύτερο να το κατακτήσεις και να το εξηγήσεις ώστε να στηθεί σωστά και να πάει και καλά». Προς το παρόν, πάντως, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έχει οργανώσει τη δουλειά του.

Πηγή: onetv.gr