Σε χαράδρα βάθους πολλών μέτρων εντοπίστηκε νεκρός 25χρονος αστυνομικός που έπεσε ενώ κινούνταν με έναν φίλο του προς την Δρακόλιμνη.

Ο 25χρονος  εντοπίστηκε νεκρός και ανασύρθηκε μετά από μία πολύωρη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και του ελικοπτέρου Super Puma που συνέδραμε την επιχείρηση.

Είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα  και υπηρετούσε στην Αθήνα ενώ εντοπίστηκε  χθες,  λίγο πριν από τις 8 το βράδυ  από το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής.

Ώμως το σημείο όπου είχε πέσει ήταν εξαιρετικά δύσβατο γεγονός που καθιστούσε την επιχείρηση μέσα στη νύχτα επικίνδυνη καθώς απαιτούνταν και ειδικός εξοπλισμός.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, αλλά δυστυχώς ήταν αργά γι’ αυτόν. Η σορός του αστυνομικού μεταφέρθηκε με το Super Puma στην Αθήνα για να γίνει νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.Ο άτυχος 25χρονος και ο φίλος του  το βράδυ της Πέμπτης διέμειναν στο καταφύγιο και νωρίς το πρωί ξεκίνησαν με προορισμό την Δρακόλιμνη. Ο 25χρονος μπροστά στα μάτια του φίλου του γλίστρησε και κατέληξε στον γκρεμό.
Ο δεύτερος αστυνομικός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.Σημειώνεται ότι είναι ο δεύτερος νέος που μέσα σε λίγες μέρες χάνει την ζωή του καθ’ οδόν για την Δρακόλιμνη.