• Αναζήτηση
 • Η χαρτογράφηση των συναντήσεων Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

  Μαραθώνιος συναντήσεων και επαφών προκειμένου να προβάλλει τη νέα εικόνα της Ελλάδας

  Για μαραθώνιο συναντήσεων και επαφών προκειμένου να προβάλλει τη νέα εικόνα της Ελλάδας, ως μιας χώρας με αυτοπεποίθηση στην καρδιά της Ευρώπης, που συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες συζητήσεις στο εξωτερικό, έχει μεταβεί στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού το επόμενο πενθήμερο στις ΗΠΑ,περιλαμβάνει συναντήσεις με ηγέτες μεγάλων χωρών, με ηγέτες χωρών της ΕΕ και των Βαλκανίων, με κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες και με στελέχη της ομογένειας.

  Μεταξύ αυτών, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και οι πρωθυπουργοί Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας, Ζόραν Ζάεφ και Εντι Ράμα, αντίστοιχα.

  Τη χαρτογράφηση των συναντήσεων αυτών, καθώς και τι αποτελέσματα αναμένει η Αθήνα, επιχειρεί μιλώντας στην εκπομπή One Line ο πρέσβης επί τιμή, Αλέξανδρος Μαλλιάς.

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk