Τον γύρο του κόσμου κάνει η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου πρωταγωνιστή του «Star Trek: Deep Space Nine», Aron Eisenberg.

Ο ηθοποιός, Aron Eisenberg έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του ’90 Star Trek: Deep Space Nine. Η δυσάρεστη είδηση, που έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, ήρθε στο φως από την σύζυγό του.

Η σύζυγός του, Malissa, ανάρτησε συγκεκριμένα στο Facebook φωτογραφίες από στιγμές που είχαν περάσει μαζί και της συνόδευσε με συγκινητικά λόγια για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της.

Η Malissa μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τον αγαπούσα πολύ και θα μου λείπει για πάντα. Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω πως η αγάπη της ζωής μου και ο καλύτερος μου φίλος, Aron Eisenberg πέθανε νωρίτερα σήμερα.

Ήταν έξυπνος, ταπεινός, αστείος. Ό,τι και αν έκανε, έβαζε τον καλύτερο εαυτό του. Έζησε τη ζωή του με ενθουσιασμό και πάθος. Με έκανε και εξακολουθεί να με κάνει τον καλύτερο άνθρωπο, που μπορώ να είμαι.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Τον αγαπώ πολύ και θα μου λείπει για πάντα. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω πως ακριβώς θα συνεχίσω την ζωή μου χωρίς εκείνον».

Το αγαημένο ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2018 και σχεδίαζαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν. Δυστυχώς, όπως αναφέρει και η σύζυγος του ηθοποιού, δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.