• Αναζήτηση

Πλήθος κόσμου στην πορεία για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο, που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Με συγκινητικά πανό και συνθήματα ζητούν δικαιοσύνη για το άδικο θάνατο του Ζακ. Πορείες και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις…

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο, που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από ένα χρόνο έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Με συγκινητικά πανό και συνθήματα ζητούν δικαιοσύνη για το άδικο θάνατο του Ζακ.

Ήταν μεσημέρι 21ης Σεπτεμβρίου 2018 όταν ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε νεκρός στο πεζοδρόμιο της οδού Γλαδστώνος μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Ένα χρόνο μετά, η δικαίωση ακόμη δεν έχει έρθει.

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Το κάλεσμα για την Αθήνα αφορούσε συγκέντρωση το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Γλάδστωνος, και εν συνεχεία πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Justice For Zak/Zackie και της ανοιχτής συνέλευσης για τον Ζακ/τη Zackie.

Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως στις 2:00 μμ ξεκίνησε η προσυγκέντρωση στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Ζακ Κωστόπουλος, στην οδό Γλάδστωνος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα για τον Ζακ Κωστόπουλο.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk