• Αναζήτηση
 • Βασίλης Ζούλιας: Ο έλληνας σχεδιαστής που «κατέκτησε» το κόκκινο χαλί στο One Channel

  Aν τα ρούχα που φτιάχναμε ήταν για ‘’γυναικάρες’’ θα είχε κλείσει η βιομηχανία»

  Για τον χώρο της μόδας, το ποιος αποφασίζει τι είναι αυτό που θα είναι στη μόδα, αλλά και για το πώς αυτό αποφασίζεται μίλησε μέσα από την εκπομπή Citizen One ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας.

  Πλέον μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι Fashion Blogger παρά ένας Editor στη Vogue

  Σύμφωνα με τον κ. Ζούλια η μόδα λανσάρεται εμπειρικά, ωστόσο «το ιδανικό είναι να έχεις ένα δικό σου στυλ και να είσαι πάντα στη μόδα». Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζούλιας «σήμερα μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι Fashion Blogger παρά ένας Editor στη Vogue».

  Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «αν τα ρούχα που φτιάχναμε ήταν για ‘’γυναικάρες’’ θα είχε κλείσει η βιομηχανία».

  Ο χώρος της μόδας είναι σκληρός

  Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που πρέπει να έχει ένα μοντέλο, απάντησε ότι δεν είναι η ομορφιά, αλλά η αίσθηση. Υπερασπίστηκε, μάλιστα, τις ριάλιτι εκπομπές αφού, όπως είπε, «διασκεδάζουν τον κόσμο». Αναφορικά με το αν ο χώρος της μόδας είναι σκληρός, ο κ. Ζούλιας ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τον δεύτερο πιο σκληρό χώρο, μετά από αυτόν της τέχνης.

  Δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια της Μαρέβας στο Παρίσι

  «Δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της Μαρέβας στα Ηλύσια πεδία» είπε σε άλλο σημείο και εξέφρασε την άποψη πως «εδώ και 60 χρόνια δεν είχαμε μια τόσο ενδιαφέρουσα στιλιστικά πρώτη κυρία». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «το στυλ είναι το μόνο πράγμα που δεν μαθαίνεται και δεν αποκτάται, αλλά γεννιέσαι με αυτό».

  Πηγή:onetv.gr

  Inbox
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk