Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Νίκος Χασαπόπουλος.

Ο κ. Χασαπόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε σήμερα, Παρασκευή, στο Σύνταγμα και αφορούσε την κλιματική αλλαγή. «Όσα δεν ακούστηκαν στην προεκλογική περίοδο για την κλιματική αλλαγή ακούγονται τώρα» είπε και ξεκαθάρισε ότι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «στις ΗΠΑ θα μιλήσει για την κλιματική αλλαγή».

Τόνισε, μάλιστα, ότι ήταν εντυπωσιακός ο κόσμος που βρέθηκε στη συγκέντρωση, ενώ στάθηκε στις νεαρές ηλικίες που έδωσαν το παρών.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στη 16χρονη Γκρέτα Τούμπεργκ, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους νέους.

Novartis

Μιλώντας για την υπόθεση Novartis, υπογράμμισε πως «και στα δύο κόμματα υπάρχουν προβληματισμοί για το θέμα της Novartis, χθες γίνονταν απανωτές συσκέψεις για το πώς θα χειριστούν το θέμα».

«Έχει αιφνιδιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η διαδικασία, όμως έχει προβληματίσει και τη ΝΔ» συμπλήρωσε.

Το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ για τη συνέλευση του ΟΗΕ είπε πως θα ταξιδέψει με το Gulfstream, ενώ… έδωσε και ένα παρασκήνιο για το μενού που έχει διατάξει ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις συζητήσεις που είχαν ξεσηκώσει οι γαστρονομικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αποκάλυψε ποιοι θα συνοδεύσουν τον έλληνα πρωθυπουργό στο υπερατλαντικό του αυτό ταξίδι.

Πηγή: onetv.gr