• Αναζήτηση
 • Εμπρηστική επίθεση εναντίον του προϊσταμένου του Τμήματος κατά Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ!

  Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΛΑΣ από έκρηξη ισχυρού εμπρηστικού μηχανισμού (μπιτόνια με βενζίνη) σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στο Γαλάτσι στο σπίτι του προϊσταμενου του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Αστυνομίας

  Αναστάτωση επικρατεί στην ΕΛΑΣ από έκρηξη ισχυρού  εμπρηστικού μηχανισμού (μπιτόνια με βενζίνη) σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στο Γαλάτσι στο σπίτι του προϊσταμενου του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Αστυνομίας.
   Σύμφωνα με στελέχη της Κατεχάκη πρόκειται για μια προβληματική εξέλιξη στις έρευνες των αρχών ασφαλείας για τον περιορισμό της δράσης φανατικών οπαδών οι οποίοι πλέον δεν δισταζουν  να προχωρούν σε επιθέσεις στα σπίτια στελεχών της ΕΛΑΣ που ερευνούν την δραστηριότητά τους.
  Από την  έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές ενώ  οι άγνωστοι δράστες έγραψαν   υβριστικά συνθήματα κατα της συγκεκριμένης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk