Με το άνοιγμα στη Βουλή του φακέλου της Novartis ξεκίνησε ο κύκλος της διερεύνησης που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στις καταγγελίες περί μεθοδεύσεων στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς και η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, στην εκπομπή One Line φιλοξενήθηκαν ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ερωτώμενος γιατί η κυβέρνηση δεν έβαλε στο κάδρο των ευθυνών του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «ως κόμμα αποφασίσαμε να πάμε σε μια διαφορετική συλλογιστική και να δείξουμε ότι δεν είμαστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ». «Είμαστε δύναμη συνέπειες και ωριμότητας που θέλει να πάει τη χώρα μπροστά και όχι να θέσει διχαστικά διλήμματα» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δικαιοσύνης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο και ότι είναι ακόμα υπό διερεύνηση αν χρήματα πήγαν σε πολιτικούς.

Υποστήριξε επίσης ότι η διαμάχη Αγγελή και Τουλουπάκη θίγει τη Δικαιοσύνη και πάνω σε αυτή την διαμάχη στήνονται διάφορα αφηγήματα.

Πηγή: onetv.gr