Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, ένα λάθος στην άμυνα επέτρεψε στον Πάροτ να ανοίξει το σκορ στο 10′, έπειτα από ασίστ του Ρίτσαρντς.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του και δημιούργησε τις ευκαιρίες. Πρώτα στο 14′ ο Βοΐλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολουβαγιέμι εξ’ επαφής. Στο 16′ ο Σουρλής σούταρε ψηλά άουτ, ύστερα από κομπίνα σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και στο 23′ ο Σουρλής σούταρε άουτ. Στο 31′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Φέκκα. Ο Βοΐλης πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα, και έδωσε την ασίστ στον Φέκκα που σκόραρε.

Ο Κλαρκ στο 35′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε. Στο 39′ ο Μαρτίνης σούταρε ψηλά άουτ ύστερα από γύρισμα του Ντουμάνη. Στην τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου στο 45′ ο Πάροτ, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση της Τότεναμ, απέτυχε να νικήσει τον Τζολάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Στο 48′ ο Αρσενίδης, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Νικόλης σούταρε η μπάλα στρώθηκε στον Αρσενίδη, ο οποίος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 61′ ο Μπόουντεν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Τελευταία ευκαιρία του ματς ήταν στο 88′ όταν το ξαφνικό σουτ του Μπουλάρι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ολουβαγιέμι.