Ο πρωταγωνιστής της νέας αμφιλεγόμενης ταινίας του Κώστα Γαβρά, Χρήστος Λούλης, που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στο «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα για όλα: Τον Βαρουφάκη, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή!

Ψήφος στον Βαρουφάκη!

Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας».

Ο Χρήστος Λούλης δηλώνει πως θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση» !

 

Θα συνεργαζόταν ο Χρήστος Λούλης με τον Μάρκο Σεφερλή;

«Δεν ξέρω εκείνος αν μπορούσε να δουλέψει μαζί μου. Θα του έτρωγα πάρα πολύ χρόνο στην πρόβα» αναφέρει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν στο μέλλον με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν μου πάει στην ψυχοσύνθεση να κάνω και να λέω αυτά που πιστεύω ότι θέλουν οι άλλοι να ακούσουν μόνο και μόνο για να με αγαπάνε και να βγάζω λεφτά» είπε.

View this post on Instagram

#gala photo : #panosgiannakopoulos

A post shared by Christos Loulis (@christosloulis) on

Λούλης και Λιάγκας: Μαζί σε ταινία;

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης υποστηρίζει πως θα μπορούσε να εμφανιστεί σε μια ταινία με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο όπως λέει θα έβλεπε πολύ εύκολα σε μια ταινία σαν εκείνες όπου πρωταγωνιστούσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Ποια είναι τα κοινά του στοιχεα με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών;

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας».

Ο Χρήστος Λούλης δηλώνει πως θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε την αποκαλυπτική συνέντευξη: