• Αναζήτηση
 • Χρυσή Αυγή: Επιτέλους τέλος – Κλειστά και τα γραφεία της στη Μεσογείων

  Μπλόκο από όλες τις κατευθύνσεις στη νεοναζιστική οργάνωση

  Χτυπήματα από παντού δέχεται η νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με τις παρατάξεις να της γυρνάνε την πλάτη η μία μετά την άλλη.

  Η παράταξη « Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία στην Κυβέρνηση – ΕΕ – Κεφάλαιο» ζητά να μη συνεχίσει να δίνει ο δήμος Αθηναίων χώρο για της στέγαση της δημοτικής παράταξης Χρυσής Αυγής, «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

  Σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει πρόκληση την παραχώρηση χώρου στην δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής, «που χρησιμοποιεί ως ορμητήριο τους χώρους που βρίσκεται, για να επιτίθεται σε αγωνιστές, συνδικαλιστές, πρόσφυγες και μετανάστες».

  Σχετική εικόνα

  Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής

  Διακομματικό μπλόκο

  Διπλό μπλόκο στη Χρυσή Αυγή έβαλε το βράδυ της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, στέλνοντας το μήνυμα από την πρώτη κιόλας ημέρα ότι έτσι θα πορευτούν οι δημοκρατικές παρατάξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα καθ’ όλη την τετραετία.

  Στην πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίασή του τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων όσο και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός αποχώρησαν επιδεικτικά από την αίθουσα μόλις πήρε τον λόγο για να κάνει την πρώτη του ομιλία ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης.

  Το ίδιο επιδεικτικά επέστρεψαν μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.

  Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά των Δημοτικών φορέων.

  Διαλύεται, επιτέλους

  Τίτλους τέλους έριξαν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, καθώς έξω από αυτά εθεάθησαν τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας μετακομίσεων άδειασαν τους χώρους, όπου στεγαζόταν τα τελευταία χρόνια η οργάνωση.


  Το τέλος εποχής των κεντρικών γραφείων έρχεται να προστεθεί και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων της επαρχίας.

  Πριν λίγο διάστημα, είχε προηγηθεί και το κλείσιμο των γραφείων στον Πειραιά.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk