Ελληνική σειρά

«Έρωτας μετά»

ALPHA, 21.50

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σε ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά». Η τυχαία γνωριμία του Κωνσταντίνου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, και της Άννας, πρώην δασκάλας τάνγκο καθώς  και η μετέπειτα συνάντησή τους λόγω των παιδιών τους, δημιουργούν τις συνθήκες για να αναπτυχθεί μια φιλία ανάμεσα στις οικογένειές τους. Τρία χρόνια μετά, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθεί μία παράνομη σχέση με μοιραίες συνέπειες. Ενώ η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Ηλέκτρα, και ο άνδρας της Άννας, ο Χρήστος, επιχειρούν να κατανοήσουν ό,τι συνέβη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωπους όχι μόνο με την επώδυνη διαπίστωση πως οι σύντροφοί τους διατηρούσαν ερωτική σχέση αλλά και με ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Ξένη ταινία

«Η αρπαγή 3» (Taken 3)

OPEN, 21.00

Γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, ο Μπράιν Μιλς προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια γι’ αυτόν – την κόρη του. (ΗΠΑ, 2015, 100’)

«Το φάντασμα στο κέλυφος» (Ghost in the shell)

ΣΚΑΙ, 23.00

Η «Ταγματάρχης» είναι ένα μοναδικό στο είδος της υβρίδιο ανθρώπου-cyborg, μια πολεμική μηχανή που ηγείται της ειδικής ομάδας 9. Αποφασισμένοι να σταματήσει κάθε επικίνδυνο εγκληματία ή εξτρεμιστή, η ομάδα 9 αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό, έναν χάκερ που έχει ως μοναδικό στόχο να εξαφανίσει από προσώπου γης τα επιτεύγματα της Hanka Robotics. (ΗΠΑ, 2017, 120’)