• Αναζήτηση
 • Τσίπρας : Προσπάθεια να αντιστοιχηθεί ο κομματικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ

  Μετά την τρίπλή εκλογική ήττα, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει ότι το κόμμα του πρέπει να αναρωτηθεί για το τί είναι ριζοσπαστικό και τί είναι σοσιαλισμός σήμερα

  Ως ένα φαινόμενο της πολιτικής, το οποίο -όπως είπε- κλείνει ένα σπουδαίο κύκλο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη τύπου στο ΔΕΘ. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι μετά την εκλογική ήττα το κόμμα του ψάχνει, αλλά δεν έχει ακόμα βρει τη νέα του ταυτότητα.

  Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του έφερε ένα κακό εκλογικό στην πρόσφατη τριπλή εκλογική αναμέτρηση «βρέθηκε από το 4% στο 36%, κληθηκε να κυβερνήσει, στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρας και κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

  «Μας δίνεται δεύτερη ευκαιρία»

  «Μας δίνεται μια δευτερη ευκαιρία να ασχοληθούμε με την προσπάθεια να αντιστοιχηθει ο κομματικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι το κόμμα του θα στοχεύσει στο να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών. «Θα πρέπει να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κοσμο που τον στηριζει, με τροπο δημιουργικο και συνθετο, να αναρωθουμε ποιο θα πρέπει να είναι το μοντελο του κομματος, τί είναι ριζοσπαστικο, τί σημαίνει σοσιαλισμος σήμερα , τι σημαινει «πρασινη πολιτική» σήμερα», είπε για να καταλήξει:

  «Αυτό δεν αφορά στενά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως αφορά τους δημοκρατικές πολίτες στους οποίους σύντομα θα απευθύνουμε καλεσμα να στηρίξουν τη δημοκρατικής παραταξη της αριστεράς του 21ου αιώνα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk