• Αναζήτηση

Σ. Κεδίκογλου στο One Channel: Άθλια σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Novartis

Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ευβοίας με τη Νέα Δημοκρατία, Σίμος Κεδίκογλου.

Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ευβοίας με τη Νέα Δημοκρατία, Σίμος Κεδίκογλου.

Αρχικά ο πρώην υπουργός μίλησε για την υπόθεση Novartis. «Αυτή η άθλια σκευωρία στήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αρχειοθετήθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά από μια διαπόμπευση δέκα πολιτικών προσώπων. Ήταν άθλιο αυτό που έγινε και πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Πιστεύω ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Θα υποστούν τις συνέπειες. Είναι η υποχρέωση να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Για μένα δεν αρκεί να πάει στο αρχείο μια άθλια κατηγορία. Πρέπει να μάθουμε πως στήθηκε αυτή η ιστορία. Υπήρξε μια άθλια προσπάθεια χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε το κύρος των θεσμών» σημείωσε και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει αυτόενοχοποιηθεί. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όντας υπουργός, είχε πει ότι διάβασε τον φάκελο της υπόθεσης, ενώ δεν έπρεπε να τον έχει στα χέρια του. Ο ίδιος ήθελε να τον αποκαλούν ’’Ρασπούτιν’’ στο περιβάλλον του» σχολίασε σχετικά.

«Υπήρχε σκάνδαλο Novartis διεθνώς, και στην Ελλάδα. Αλλά αφορούσε ιατρικές διαδικασίες. Πώς εγκρίνονται και αυξάνονται οι πωλήσεις των φαρμάκων» συμπλήρωσε σχετικά. Ακολούθως μίλησε για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Σχετικά με το Αναπτυξιακό νομοσχέδιο τόνισε πως «εμείς υιοθετούμε τις χρηστές διαδικασίες από άλλα κράτη της ΕΕ» ενώ για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και τη μεγέθυνση της ελληνικής οικονομίας επεσήμανε ότι «πρώτα να κερδίσουμε την αξιοπιστία μας όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ύστερα μπορούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Πρέπει να έχουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης όχι γιατί μας το ζητούν οι δανειστές. Αλλά για να έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανάπτυξη που θα έχει καρπούς για όλους τους Έλληνες». Για τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν καταλάβει γιατί τους αποδοκίμασε τόσο άγρια ο λαός».

Τέλος, σχετικά με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, υπογράμμισε ότι «μας έκλεψαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την διεκδίκηση τους».

Πηγή: onetv.gr

ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk