Κουτσούμπας: Καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία στον αγώνα κατάκτησης της γνώσης

«Θέλουμε να δούμε τα παιδιά να προοδεύουν, να χαίρονται τη ζωή»

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ως εξής:

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλή επιτυχία στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, για να μπορούν ελεύθερα να δημιουργούν.

Είμαστε δίπλα στους γονείς, παρόντες στη μάχη για να πάρουν τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερα μορφωτικά εφόδια. Θέλουμε να τα δούμε να προοδεύουν, να χαίρονται τη ζωή.

Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς που τιμούν το λειτούργημα τους, που βλέπουν στις παιδικές και νεανικές ψυχές τη δυνατότητα για μια καλύτερη ανθρωπότητα και εργάζονται γι’ αυτό, κόντρα στις αντιξοότητες.

Λύση στα αδιέξοδα που βιώνει η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της υπάρχει.

Η πρόταση του ΚΚΕ απαντάει οριστικά σ’ αυτά τα προβλήµατα, λύνει την αντίθεση ανάµεσα στις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής µας και τη µιζέρια που εισπράττουμε στην εκπαίδευση, γιατί βάζει τέλος στην κοινωνία της εκµετάλλευσης και μια µόρφωση που καταντά εµπόρευµα και κοιτάει τους γονείς στην τσέπη!

Ο δρόμος για το σήμερα και το αύριο υπάρχει, είναι ο δρόµος του συλλογικού αγώνα για να κατακτήσουµε όλα όσα µας ανήκουν.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk