Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών, ενώ την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι απολογίες για την επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ.

Ο τελευταίος κατηγορούμενος την Τρίτη ισχυρίστηκε ότι του έταξαν 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής , αλλά δεν τα πήρε ποτέ τα χρήματα.
«Λένε ότι με αναγνωρίζουν, ενώ εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν συμμετείχα στην επίθεση , δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν», είπε ο κατηγορούμενος.

Στην ερώτηση της έδρας γιατί στην απολογία του στις ανακρίτριες είπε ότι κάποιοι συγκατηγορούμενοι του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής εκείνο το βράδυ – ενώ σήμερα υποστήριξε ότι όλη η παρέα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα – απάντησε ότι πιέστηκε να δώσει αυτήν την απάντηση ενώ ερωτηθείς πως βρέθηκε το τηλέφωνο του στον σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη της Νίκαιας, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Η απολογία του κατηγορουμένου έρχεται ως συνέχεια των χθεσινών αντιφατικών εξηγήσεων που έδωσαν οι άλλοι εμπλεκόμενοι, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της προέδρου του δικαστηρίου Μαρίας Λεπενιώτη.